Tjänster

JKs Bygg Kakel & Färg AB – en byggfirma som hjälper dig med allt!

JKs Bygg Kakel & Färg AB är en genuin byggfirma i Helsingborg och Lund med möjlighet att hjälpa dig som har ett behov av hjälp med med någonting inom bygg. Vårt företag erbjuder de flesta byggtjänster, vilket gör att företaget med fördel kan anlitas av de flesta som vill få någonting byggt i Lund eller Helsingborg med omnejd.

Vad kan du få hjälp med?

Vår byggfirmas specialiteter ligger i att erbjuda bland annat köksrenoveringar, badrumsrenoveringar, kakelarbeten, våtrumsarbeten (våtrumsbehörighet finns) och dylika arbeten. Förutom detta så kan vi även hjälpa dig som är i behov av hjälp med någonting inom färg, VVS och el. Om du vill ha ett specialanpassat uppdrag genomfört med hjälp av oss, så brukar det inte vara några problem. Hör av dig till oss i sådana fall, så skall vi försöka att hjälpa dig med detta.

Varför välja JKs Bygg, Kakel & Färg AB?

JKs Bygg, Kakel & Färg AB är ett renodlat företag, som inledde sin verksamhet år 2015. Företagets innovatör var Jamel Abed. Han har en omfattande kunskap och hans erfarenhet sträcker sig över 30 år tillbaka i tiden. Han har framför allt arbetat med bygg och plattsättning, men han har även kunskaper inom kakelarbete och det arbete som han har genomfört har inneburit att bygga och kakla allt från små badrum till stora fastigheter och lokaler både i Sverige och också Danmark. Om du väljer JKs Bygg, Kakel & Färg AB så får du hjälp av ett pålitligt företag, som värderar alla kunder lika.

Kvalitet & pålitlighet